Al meu adorabil:

luni, 24 octombrie 2011

"One of a kind"

Mi-am dat seama că în viaţă cunoşti două tipuri de oameni.
Oamenii care apar şi se încadrează într-o anumită categorie standard în raport cu tine, oameni cu rol "clasic".Sunt oamenii pe care te aştepţi să-i întâlneşti, şi, că-i vrei, că nu-i vrei (în funcţie de subcategorie)ştii că vor apărea. De genul: vecini, colegi, admiratori, prieteni, persoane care-ţi sunt alături la nevoie, persoane pe care le ajuţi tu la nevoie, trădători, cunoscuţi cu care eşti obligat să socializezi, rude, şefi, persoane care te inspiră, învăţători, iubiţi, soţi, oameni pe care i-ai cunoscut cândva dar nu-ţi mai aminteşti de ei ...... şi lista cu subcategorii este incredibil şi aproape infinit de lungă.

Al doilea tip de oameni sunt cei la care nu te aştepţi. Care vin la fel ca primii în viaţa ta, însă joacă un rol punctual, de tipul "one of a kind". Cei pe care nu-i pui în nicio categorie. Pentru că au avut un singur rol de care-ţi mai aduci aminte. Însă un rol irepetabil care te-a influenţat definitiv. De exemplu: persoana care ţi-a rupt piciorul, persoana care a adus în viaţa ta pasiunea pentru ceai.......... şi ca să fiu sinceră, nu mai găsesc un alt exemplu în momentul ăsta... lista asta e mai scurtă.
Aceştia, din a doua categorie, peste secole şi milenii vor rămâne în amintirea ta ca fiind: persoana care ţi-a rupt piciorul, persoana care a adus în viaţa ta pasiunea pentru ceai ......... şi la care nu te-ai fi aşteptat niciodată.

Niciun comentariu: